AVG vírusirtó

A MathWikiből
(Változatok közti eltérés)
(AVG vírusirtó)
(Letöltés)
4. sor: 4. sor:
  
 
==Letöltés==
 
==Letöltés==
Az ingyenes verziót a [http://free.grisoft.com/doc/5390/lng/us/tpl/v5#avg-anti-virus-free Grisoft] oldaláról lehet letölteni, az első sárgafejléces táblázatba a linkre kattintva.
+
Az ingyenes verziót a [http://free.grisoft.com/doc/5390/lng/us/tpl/v5#avg-anti-virus-free Grisoft] oldaláról lehet letölteni, a AVG Free for Windows installation files fejlécű táblázatba a linkre kattintva. Utána a mentés gombra kattintva meg kell adni, hogy melyik mappába mentse a programot. Érdemes egy külön mappát erre a célra létrehozni, ahova a szoftvereket lehet telepíteni. (Jobbklikk-Új-Mappa.)
  
 
==Telepítés==
 
==Telepítés==
 
==Beállítások==
 
==Beállítások==

A lap 2006. december 13., 22:00-kori változata

Tartalomjegyzék

AVG vírusirtó

Az AVG Anti-Virus Free Edition egy ingyenes vírusirtó program. A szoftvert ingyenesen lehet letölteni a Grisoft weboldaláról, de a cég csak magánszemélyek számára, otthoni gépeken engedélyezi használatát. Az ingyenes verzió adatbázisa is online frissíthető. Védelme a számítógépen túl figyeli és ellenőrzi a be- és kimenő leveleket is.

Letöltés

Az ingyenes verziót a Grisoft oldaláról lehet letölteni, a AVG Free for Windows installation files fejlécű táblázatba a linkre kattintva. Utána a mentés gombra kattintva meg kell adni, hogy melyik mappába mentse a programot. Érdemes egy külön mappát erre a célra létrehozni, ahova a szoftvereket lehet telepíteni. (Jobbklikk-Új-Mappa.)

Telepítés

Beállítások

Személyes eszközök