AVG vírusirtó

A MathWikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Csizrol (vitalap | szerkesztései) 2006. december 14., 00:02-kor történt szerkesztése után volt.

Tartalomjegyzék

AVG vírusirtó

Az AVG Anti-Virus Free Edition egy ingyenes vírusirtó program. A szoftvert ingyenesen lehet letölteni a Grisoft weboldaláról, de a cég csak magánszemélyek számára, otthoni gépeken engedélyezi használatát. Az ingyenes verzió adatbázisa is online frissíthető. Védelme a számítógépen túl figyeli és ellenőrzi a be- és kimenő leveleket is.

Letöltés

Az ingyenes verziót a Grisoft oldaláról lehet letölteni, a AVG Free for Windows installation files fejlécű táblázatba a linkre kattintva. Utána a mentés gombra kattintva meg kell adni, hogy melyik mappába mentse a programot. Érdemes egy külön mappát erre a célra létrehozni, ahova a szoftvereket lehet telepíteni. (Jobbklikk-Új-Mappa.)

Telepítés

Miután letöltötted a programot, elindul a varázsló, ami végigvezeti a telepítést. A megjelenő ablakban kattints a SETUP gombra. A telepítés nyelvét beállíthatod (nincs magyar). Illetve a feltételek elfogadásával ACCEPT. A telepítés tipusát kell megadni, hagyd bejelölve a Standard Install-t. NEXT Ezt az oldalt nem kell kitöltened, mert ingyenes programot telepítesz. NEXT Itt az adatokat ellenőrizheted, amiket megadtál, de ez most itt lényegtelen. NEXT

Beállítások

Miután megnyitottad az AVG vírusirtót rögtön nézd meg a jobb felső sarokban, a Security status-nál, hogy a legfrissebb verzió van-e meg neked. Ha pipa van ott, akkor ezzel nem kell törődnöd. Ha ixet látsz ott, akkor az ábrára duplán rákattintva megjelenik egy másik ablak, ahol az Update gombra kattintva frissítheted a szoftvert.

Személyes eszközök