A PowerPoint használata

A MathWikiből
(Változatok közti eltérés)
4. sor: 4. sor:
  
 
===A PowerPoint telepítése===
 
===A PowerPoint telepítése===
A PowerPoint a Windows Office programcsomag része, telepíteni ennek a programcsomagnak a CDjéről lehet. Azonban találtam egy programot, amelyikkel meg lehet nyitni, és ki lehet nyomtatnippt fájlokat, azonban szerkeszteni nem lehet vele. A PowerPoint megjelenítő letölthető [http://msdownload.netacademia.net/info.aspx?prid=1165/ itt]. További információkat [http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=428d5727-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4/ itt]találhatsz róla.
+
A PowerPoint a Windows Office programcsomag része, telepíteni ennek a programcsomagnak a CDjéről lehet. Azonban találtam egy programot, amelyikkel meg lehet nyitni, és ki lehet nyomtatnippt fájlokat, azonban szerkeszteni nem lehet vele. A PowerPoint megjelenítő letölthető [http://msdownload.netacademia.net/info.aspx?prid=1165 itt]. További információkat [http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=428d5727-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4/ itt]találhatsz róla.

A lap 2006. december 13., 23:58-kori változata

A PowerPint egy Windows alatt futó program, amennyel későbbi előadásaitokhoz készíthetitek el a kivetíteni kívánt vázlatot.

'''Tartalomjegyzék'''

A PowerPoint telepítése

A PowerPoint a Windows Office programcsomag része, telepíteni ennek a programcsomagnak a CDjéről lehet. Azonban találtam egy programot, amelyikkel meg lehet nyitni, és ki lehet nyomtatnippt fájlokat, azonban szerkeszteni nem lehet vele. A PowerPoint megjelenítő letölthető itt. További információkat itttalálhatsz róla.

Személyes eszközök