A PowerPoint használata

A MathWikiből
(Változatok közti eltérés)
12. sor: 12. sor:
  
 
===A PowerPoint használata===
 
===A PowerPoint használata===
Úgy gondoltam, hogy végigmennék a PowerPoint 2003 eszköztárán, és a kevésbé magától értetődőeket leírnám. egyébként a használata nagyon egyszerű, sokban hasonlít a Wordre.
+
Mivel egy előadás vázlatának a sorrendje kb megegyezik az eszköztár legördülő menüinek sorrendjével,
 +
úgy gondoltam, hogy végigmennék ezeken, és a kevésbé magától értetődőeket leírnám. Egyébként a használata nagyon egyszerű, sokban hasonlít a Wordre.

A lap 2006. december 14., 11:11-kori változata

A PowerPint egy Windows alatt futó program, amellyel későbbi előadásaitokhoz készíthetitek el a kivetíteni kívánt vázlatot.

'''Tartalomjegyzék'''
 
#A PowerPoint telepítése
# PowerPoint használata

A PowerPoint telepítése

A PowerPoint a Windows Office programcsomag része, telepíteni ennek a programcsomagnak a CDjéről lehet. Azonban találtam egy programot, amelyikkel meg lehet nyitni, és ki lehet nyomtatnippt fájlokat, azonban szerkeszteni nem lehet vele. A PowerPoint megjelenítő letölthető itt. További információkat itttalálhatsz róla.

A PowerPoint használata

Mivel egy előadás vázlatának a sorrendje kb megegyezik az eszköztár legördülő menüinek sorrendjével, úgy gondoltam, hogy végigmennék ezeken, és a kevésbé magától értetődőeket leírnám. Egyébként a használata nagyon egyszerű, sokban hasonlít a Wordre.

Személyes eszközök