Informatika1-2016/HF3

A MathWikiből
(Változatok közti eltérés)
(LaTeX házi feladat 1.)
(LaTeX házi feladat 1.)
3. sor: 3. sor:
  
 
Követelmények:
 
Követelmények:
* A dokumentum legalább egy, legfeljebb másfél oldalas legyen!
+
* A dokumentum '''legalább egy, legfeljebb másfél''' oldalas legyen! A felső korlát túllépése is ugyanolyan következményekkel jár!
* Legalább 5 matematikai képlet szerepeljen benne!
+
* Legalább 5 matematikai képlet szerepeljen benne, sorközi és kiemelt is!
* Tilos használni függőleges térközt (vspace), változtatni a betűméretet!
+
* Tilos használni függőleges térközt (vspace), változtatni a betűméretet vagy báemilyen más módon kitölteni a teret feleslegesen!
  
Kiindulópontként használjuk a 6. gyakorlat minta tex fájlját!
+
Kiindulópontként használjuk a 6. gyakorlathoz készült mintát!
  
A plagizálást szigorúan büntetjük! Utoljára hívom fel mindenki figyelmét, hogy a házi feladatot a math.bme.hu-s email címéről küldje, különben nem áll módunkban kijavítani! '''Beadási határidő 2016. október 28., 23:59:59!'''
+
A plagizálást szigorúan büntetjük! Utoljára hívom fel mindenki figyelmét, hogy a házi feladatot a math.bme.hu-s email címéről küldje, különben nem áll módunkban kijavítani. '''Beadási határidő 2016. október 28., 23:59:59!'''

A lap 2016. október 21., 16:51-kori változata

LaTeX házi feladat 1.

Írjunk egy LaTeX dokumentumot már megoldott házi feladatokból! Válasszunk ki néhány Kalkulus, illetve Algebra házi feladatot, amit már be kellett adni és gépeljük le a feladat szövegét és az általunk beadott megoldást LaTeX-ben!

Követelmények:

  • A dokumentum legalább egy, legfeljebb másfél oldalas legyen! A felső korlát túllépése is ugyanolyan következményekkel jár!
  • Legalább 5 matematikai képlet szerepeljen benne, sorközi és kiemelt is!
  • Tilos használni függőleges térközt (vspace), változtatni a betűméretet vagy báemilyen más módon kitölteni a teret feleslegesen!

Kiindulópontként használjuk a 6. gyakorlathoz készült mintát!

A plagizálást szigorúan büntetjük! Utoljára hívom fel mindenki figyelmét, hogy a házi feladatot a math.bme.hu-s email címéről küldje, különben nem áll módunkban kijavítani. Beadási határidő 2016. október 28., 23:59:59!

Személyes eszközök