Iso Buster

A MathWikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Babjan (vitalap | szerkesztései) 2006. december 14., 11:45-kor történt szerkesztése után volt.

Tartalomjegyzék

Mire jó az Iso Buster?

Az Iso Busterrel nehezen vagy egyáltalán nem olvasható CDkről vagy DVDkről olvashatunk le adatokat. (Hiába van a logóban egy szuperhős, azért csodákra ez a program sem képes!!!) Vagy egy régebbi meghajtó számára is nagy segítség lehet ez a hasznos program. Ha esetleg nincs írónk akkor használhatjuk képfájl készítésére is.

Telepítés

A telepítőfájlt elindítva először nyelvet választunk (a legfrissebbeknél van magyar is), Majd miután kiválasztottuk a program telepítésének helyét, kiválaszthatjuk az Iso Busterhez rendelt fájltípusokat. Majd befejzve a telepítést, akár már indíthatjuk is a programot.

Hogyan használjuk?

Az exe fájl elindítása után már elő is ugrik a logó és hozzá is kezdhetünk a varázsláshoz. A menüsor alatti fülecskénél kiválaszthatjuk az aktuális meghajtót. Ha nem jelenik meg semmi nyomjunk a frissítés gombra. Rögtön meg is nézhetjük hogy mi található az adathordozónkon ha sikerül beolvasni. Ezután két választásunk van, vagy megpróbáljuk felmásolni a fájlokat(1), vagy készíthetünk képfájlt is(2), ha szeretnénk későbbre halasztani a problémát, vagy ha nincs írónk a vagy épp nem működik és vissza kell adnunk a kölcsönkért telepítő dvdt vagy cdt .

Jobbklikk a kék ISO feliratú gombra, majd a „kifejt” parancs. Utána kiválaszthatjuk, hogy hová kerüljenek a beolvasott fájlok.

Jobbklikk a piros ISO feliratú gombra, majd a „kifejt” parancs. Utána kiválaszthatjuk, hogy hová kerüljön a Cdkép.

Ezen kívül bármely jobbklikk után megtekinthetjük a fastruktúrát, az adathordozónk tulajdonságait vagy kereshetünk fájlokat a lemezünkön.

==

==

Személyes eszközök