Meebo.com használata

A MathWikiből
(Változatok közti eltérés)
28. sor: 28. sor:
 
Ha beléptünk,és még nem kezdtünk el rég nem látott ismerőseinknek ömlesztve információkat küldeni,akkor lehetőségünk nyílik különböző beállításokat végezni.
 
Ha beléptünk,és még nem kezdtünk el rég nem látott ismerőseinknek ömlesztve információkat küldeni,akkor lehetőségünk nyílik különböző beállításokat végezni.
 
A beállítások linkre kattintva
 
A beállítások linkre kattintva
*beállíthatunk még új fiókokat,amiket használnák szívesen
+
*beállíthatunk még új fiókokat,amiket használnánk szívesen
*egy másik "fülön" beállíthatjuk a saját igényeink szerinti szolgáltatásokat(hang,hangulatjelek...stb.)illetve sablonok alapján si maradhat ez(alapértelmezett/klasszikus)
+
*egy másik "fülön" beállíthatjuk a saját igényeink szerinti szolgáltatásokat(hang,hangulatjelek...stb.)illetve sablonok alapján is maradhat ez(alapértelmezett/klasszikus)
 +
*a harmadik "fülön" pedig mütyürkéket kreálhatunk,melyeket használva még színesebbé tehetjük beszélgetéseinket

A lap 2006. december 12., 16:33-kori változata

Tartalomjegyzék

A meebo.com lényege

Ez egy olyan oldal,ahol az ember kiélheti a "cset" nyújtotta élményeket,és nyugodtan használhatja az msn-t,aim-et,yahoo!-t,google talk-ot,jabber-t és icq-t akár egyszerre is.Nem kell semmiféle programot letölteni,csak szimplán interneten keresztül használhatjuk.

Regisztrálás

Ez nem túl hosszadalmas dolog,de érdemes úgy ellátogatni a meebo honlapjára,hogy már legalább az egyikre regisztrálva vagyunk. Azért egy kis segítség,ha még egyikre sem reggeltünk:

 • msn-re az msn.comoldalon keresztül(a my msn-en linknél)
 • aim-re azaim.com oldalon tehetjük meg a regisztrálást
 • yahoo!-ra a yahoo.comoldalon a jobb felső sarokban lévő messneger linken keresztül
 • google talk-ra a gmail-es elektronikus levélcímünk felhasználónevével illetve jelszavával tudunk bejelentkezni
 • jabber-ra a jabber.orgoldalon reggelhetünk(bal felső részen)
 • icq-ra pedig a icq.comoldalon a loginra klikkelve(jobb felső sarok tájéka)


Hogyan is léphetünk be?

Az óriási regisztrálási tortúra után,örömittasan jöhet a bejelentkezés. Be lehet külön-külön jelentkezni az egyes üzenetköldős szolgáltatásokban,de a meebo-nak van egy nagyon előnyös tulajdonsága,hogy akár az összesre is bejelentkezhetünk egyetlen egy jelszóval és felhasználónévvel a birtokunkban.

Egy oldal és az összes levelezési fiókomat használhatom?

Igen.A meebo oldalán van egy meebo-s bejelentkezési rész is.Akinek a nincs még meebo-s jelszava és felhasználóneve,akkor a következőképpen regisztrálhat(illetve iratkozhat fel):

 • Ennél a meebo-s bejelentkezős résznél rákattintunk a feliratkozás! című linkre
 • Miután elolvastuk a csatlakozás adta lehetőségeket,illetve az adatvédelmi nyilatkozatot és/vagy felhasználói szabályzatot,kattintsunk a csatlakozás gombra
 • Ha ez is kész,már csak három lépésnyire vagyunk a meebo megfelelő és előnyös használatától,méghozzá első lépésben adjuk meg a jövőben használandó felhasználónevünket,illetve a teljes nevünket és az e-mail címünket.
 • Második lépésben adjuk meg a jelszavunkat,és persze mégegyszer(ha képesek vagyunk ugyanazt a jelszót többször is leírni,mert az nem ártana)
 • Végső lépésként pedig adjuk meg mely fiókokba szeretnénk belépni(beállítható,hogy akár a meebo-ba bejelentkezéskor egyből bejelentkezzen az általunk megjelölt fiókokba)

Meebo használata

Ha beléptünk,és még nem kezdtünk el rég nem látott ismerőseinknek ömlesztve információkat küldeni,akkor lehetőségünk nyílik különböző beállításokat végezni. A beállítások linkre kattintva

 • beállíthatunk még új fiókokat,amiket használnánk szívesen
 • egy másik "fülön" beállíthatjuk a saját igényeink szerinti szolgáltatásokat(hang,hangulatjelek...stb.)illetve sablonok alapján is maradhat ez(alapértelmezett/klasszikus)
 • a harmadik "fülön" pedig mütyürkéket kreálhatunk,melyeket használva még színesebbé tehetjük beszélgetéseinket
Személyes eszközök